Wednesday, March 3, 2010

Lagi dan lagi wakil rakyat keluar PKR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tunggu punya tunggu, bukan YB Parlimen Balik Pulau yang keluar PKR sebaliknya Ahli Parlimen Bagan Serai,Perak, Mohsin Fadzli Samsuri yang turut mengikut jejak rakan-rakan Ahli Parlimen PKR Nibong Tebal Tan Tee Beng, Ahli Parlimen Bayan Baru Datuk Zahrain Mohamed Hashim dan bekas Timbalan Ketua Menteri Pulau Pinang, Firdaus Khairuddin. Jumlah Ahli Parlimen Bebas kini berjumlah 6 orang diketuai oleh Datukl Ibrahim Ali. Kenapa Mohsin Fadzli Samsuri keluar PKR? Beliau mengumumkan keluar PKR dan menjadi ahli Ahli Parlimen Bebas dalam suatu sidang akhbar di Kuala Lumpur pagi tadi. Katanya beliau kecewa pakatan pembangkang mengkritik institusi raja dan kehakiman dan tidak puas hati sikap PKR menyokong penggunaan kalimah Allah oleh bukan Islam. Hadir sama di sidang akhbar itu ialah bekas Setiausaha Agung PKR Datuk Salehuddin Hashim. Apa lagi Setiausaha Agung Parti Keadilan Rakyat (PKR), Saifuddin Nasution Ismail nak kata kepada MP Bagan Serai Perak yang keluar PKR? Bacalah dan fahamilah sebab-sebab beliau keluar PKR, kemudian fikirkanlah ada tak rasionalnya? Jadi penyokong-penyokong pembangkang dan ahli-ahli PKR dan PAS tunggu apa lagi?3 comments:

Anonymous said...

Parti belakang kira nak ranap ke nie...tampa haluan..adik aku org kuat patah kaki pasang bendela 1 satu sen pun talak dapek..

10 BUDAK HITAM said...

Salam Sdr,

Parti Keadilan Rakyat semakin menuju kehancuran.Satu demi satu dilihat keluar dari parti pakatan rakyat ini.

Apakah signifikan nya pada Pakatan Rakyat di Perak? Barangkali isu yg menghimpit komponen PR ini ada hikmahnya pada PAS di Perak.

Nizar dilihat akan gunakan Sidang DUN Perak akan datang sebagai dalang ganti untuk mengaburi pandangan rakyat terhadap kepincangan PR.

Lihatlah nanti,segala wayang kulit, undang-undang rimba, pelakon terbaik anugerah skrin dan berbagai lagi bakal menggegarkan sidang dun perak 30 Mac!


--------------------------------------------------------

10 SiBudak Hitam Akan Terjah, Bongkar Dan Kerjakan !

銀行汽車貸款0800772999 said...

可貸車價150%‎
銀行二胎代墊
周轉
低利貸款買車
汽車貸款首選
車貸線上客服
利率
全方位貸款
分期償還

"BERSATULAH MELAYU DEMI BANGSA MU DAN BERSATULAH UMAT ISLAM DEMI AGAMAMU, DAN BERSATULAH RAKYAT MALAYSIA DEMI NEGARAMU"